Om os

BUDSKABSFABRIKKENS SPECIALISTLEDELSE

Som klient kan du forvente at blive mødt af vores topspecialister og ledelse som det første. Vi følger med i alle dele af kontakten, også selv om vi sætter flere medarbejdere på opgaven. Sparringen mellem virksomheden og vores team er derfor hele tiden oppe på direktionsgangen hos Budskabsfabrikken. Det er fordi, vi ikke overlader noget til tilfældigheder: Hvis du kigger 10 sekunder på billedet til højre for denne tekst, så vil du vide hvorfor budskaber er noget, man skal bruge professionelle til.

Andreas Dyhrberg Andreassen

"Jeg arbejder altid udfra den simple filosofi at et problem altid udvikler sig, indtil det ikke længere er et problem. Der er ikke noget, der hedder at nu skal man hvile på laurbærerne. Man skal tværtimod altid arbejde på at ens virksomhed eller organisation er på forkant, og ikke hele tiden er bagud på point i mediebilledet. Det kræver kyndige analyser og forståelse af den offentlige mening og dannelse. Virksomheder lever og dør på deres markedsværdi. Det er det, jeg er specialist i at hjælpe med".

Subtitle

Baggrund

Uddannet Cand.mag. i historie og filosofi fra Syddansk Universitet. Specialiseret i erhvervshistorier, networking, business development, branding, krisekommunikation og pressetjeneste. Har igennem mange år fungeret som coach, presserådgiver og strategisk kommunikator for store koncerner og virksomheder. Via et stort og velplejet netværk, fingeren på pulsen og et stort drive er der sikret mod mange problemer og misforståelser på vegne af klienter.

Janus Bang

"Med et stort og engageret netværk indenfor nyheds- og dokumentarbranchen i Danmark og udlandet, er mit speciale at forstå problemet og sætte det ind i en overordnet sammenhæng. Jeg er først og fremmest dokumentarist. Det handler om at vende hver en sten. Jeg er specialist i at skaffe viden og indsigt uden at miste den røde tråd. Som samtidshistoriker er jeg trænet i at formidle et kompliceret stof til et publikum. Hvis der er noget jeg kan, så er det at forstå, om der er et problem".

Title over image

Subtitle

Baggrund

Uddannet Cand.mag. i politisk historie fra Syddansk Universitet. Udvikler/producent/producer/reasearch på dokumentarudsendelser som "Med børnene som våben" (TV2), "Stop nu krigen far og mor" (TV2), "Psykiatriens Dilemma" (DR), "Skydeordren der forsvandt" (DR), "Peitersen og Nordvestpassagen" (DR), "Kampen om vores barnebarn" (TV2), "Gal eller genial" (DR/Temalørdag), "Blodspor" (TV5), "Brittas døtre taler ud" (TV5). Vinder af årets tv-pris 2019 (årets nyhedshistorie).